Spelledare sökes!

Här är en shout-out till alla er som ska till Gothcon och som är sugna på att spelleda där. Vi kommer att hålla ett par spelpass med Fornsaga och hoppas kunna bidra med ett lite annorlunda arrangemang som är story-now istället för story-before. Story-now betyder alltså att det inte finns ett förskrivet scenario utan att man utifrån förberedelserna under spelpasset skapar innehållet tillsammans med spelarna. Fördelen med det är att du inte behöver läsa in dig på ett förskrivet scenario men å andra sidan kommer det att utmana din improvisationsförmåga lite mer.

Om det här låter intressant hade vi blivit jätteglada ifall ni ville spelleda med oss! Skicka ett meddelande så lovar vi att berätta mer och förbereda er så gott vi kan, och har ni generella frågor så får ni gärna ställa dem här i kommentarerna.

Spelledare får förutom Gothcons vanliga förmåner Fornsaga som PDF i förväg, samt möjlighet att köpa boken till självkostnadspris på konventet (vill ni spelleda två pass får ni boken gratis!). Här finns grundpremissen för spelpasset och här finns snabbstarts-arketyperna som vi kommer att använda oss av.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *