Prototyping till kickstartern

Nu börjar det bli dags för den efterlängtade kickstartern. Går allt som tänkt kommer den upp i slutet av april! Jag har senaste veckan börjat få klart budgeten och därmed kunnat gå vidare och lägga in content och bygga ihop min kickstarter-sida och bekanta mig med det interfacet.

Ett av de nästan obligatoriska momenten av en kickstarter är prototypen. Jag har därför letat runt lite på internet och funnit ett par sidor som erbjuder riktigt snygga mockups gratis för nedladdning (och med fri licens). Header-bilden har jag gjort m h a en template från Covervault, som hade många olika varianter att välja mellan (dock mest för pocket-format). Den blev jag riktigt nöjd med!

Template: http://www.graphicsfuel.com/

Uppslaget ovan gjorde jag med hjälp av en template från annan sida som heter Graphicsfuel. Bakgrunden är mitt eget köksbord! Som bilden antyder kommer boken tyvärr inte tryckas i färg till första upplagan. Det är helt enkelt för stor prisskillnad, så en gråaktig nyans får duga. PDF:en kommer dock fortfarande vara i tvåfärg så om man backar en pledge-nivå med PDF så kan man alltid skriva ut i färg hemma på sin egen skrivare eller ha den på sin padda!

Bild: Rockin’ 6 x 9 Paperback Mockup av Covervault.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *