Andra rapporten från Kodachicon

Sådär, nu har vi hunnit samla oss lite. Kickstarterkampanjen är över och Kodachicon likaså. Allt börjar återgå till det normala – med den stora skillnaden att vi nu har 130 fantastiska människor i ryggen som verkligen tror på oss och som tycker att det vi gör är spännande! Vilken känsla.

Både kickstartern och spelpassen under Kodachicon gick bättre än förväntat. Inte nog med att vi lyckades koka ner ett kampanjspel till att blir en uppskattad spelupplevelse på ca 2,5 h, vi fick dessutom betydligt fler besökare än vi förväntat oss. Vi hade fulla spelgrupper varje pass och i de flesta fall fick jag och min kompanjon Daniel Strömholm dela upp oss och spelleda varsin grupp.

Eftersom vi inte visste vilken typ av spelare som skulle dyka upp förberedde vi ett konventsscenario. Vid ett tillfälle valde vi dock att frångå scenariot och låta spelarna själva driva handlingen på samma sätt som vi vanligtvis spelar Fornsaga i test-grupperna. Är man nyfiken på vad det blev av den berättelsen finns krönikan från det spelpasset under spelkrönikor i forumdelen.

För de som missat hela Kickstarter-ståhejet men ändå vill vara bland de första att spela Fornsaga går det nu att förbeställa spelet genom formuläret här på hemsidan. Vi kommer att behandla beställningarna en gång i veckan så vi hör av oss inom 5 arbetsdagar med en bekräftelse.

Foto: Daniel Strömholm

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *